Välkommen!

Välkommen till min nya blogg, roligt att du hittade hit! Jag startade den inför kommunalvalet 2021, roligt att du hittat hit!

Min tanke var att lyfta fram olika teman som jag tycker är viktiga inför kommunalvalet 2021. Jag kandiderade då för SDP i Vasa, vilket jag även gjorde 2017.

Den här mandatperioden är jag med i nämnden för fostran och undervisning, det vill säga den nämnd som som behandlar ärenden som hör till småbarnspedagogik och grundskola inom Vasa stad. Eftersom jag har barn i grundskolan själv är jag glad över att ha fått förtroende att fortsätta vara med i den nämnden, samt dess svenska sektion.

Här kan du läsa mer om mig och här hittar du mina förtroendeuppdrag som jag har för tillfället.

Du är även varmt välkommen att tag kontakt!

Tack för att du läste och välkommen åter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *