Vill du få bättre ekonomi?

Många människor upplever att pengarna inte räcker till. Eller att det är svårt att få grepp om vart ens pengar egentligen tar vägen. Vill du ha bättre ekonomi är det faktiskt möjligt utan att göra alltför stora uppoffringar!

För några år sedan väcktes mitt intresse för ekonomi, privatekonomi och placeringar i synnerhet genom att jag hittade en blogg om sparande. Efter det var jag helt såld och efter det har jag läst en rad böcker, läst bloggar och sett en massa videor om ekonomi och sparande.

Hösten 2017 bestämde jag mig för att jag gärna ville dela med mej av min kunskap och tänkte att jag kunde börja föreläsa om privatekonomi och sparande. Sagt och gjort! Det blev en kurs på Arbis i Vasa för sju personer. Hösten 2018 delade jag upp kursen i två delar, och intresset formligen exploderade jämfört med 2017. Knappt 60 deltagare totalt till de båda kurserna.

Nu föreläser jag även åt andra organisationer och företag och sysslar även med ekonomicoaching för privatpersoner.

Är du intresserad av att få en bättre ordning på din ekonomi? Eller har du funderat på att komma igång med ditt sparande men vet inte riktigt var du ska börja? Tveka inte att ta kontakt så hjälps vi åt och ser till att du kommer igång!