Topp tre NFL bets vecka 9

Jag tänkte sätta upp mina tre topp NFL bets för vecka 9. Hoppeligen blir det en återkommande grej! Beroende på hur det går kanske jag sätter upp en sammanfattning av föregående veckas resultat också…

Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers

Tungt avbräck för Steelers att förlora Bell, DeAngelo Williams ersätter och han spelade faktiskt helt ok i början av säsongen när Bell var avstängd. Ändå, på 3rd downs kommer saknaden av Bell att märkas eftersom han är bra både som passningsmottagare och blockerare, speciellt eftersom Steelers har en del skador på offensiva linjen. Steelers förlust förra veckan mot Bengals också jobbig.

Raiders har spelat bättre än vad jag och många andra hade förutspått. Derek Carr ser ut som en helt annan quarterback än vad han gjorde senaste säsong. Amari Cooper och Michael Crabtree har blivit ett riktigt bra radarpar.

Många har spelat på Steeles, så spreaden har gått upp. +6 på Raiders nu, jag tackar och tar emot. Inte alls förvånad ifall Raiders vinner med typ tre poäng.

Mitt spel: Raiders +6.

Jacksonville Jaguars – New York Jets

QB-situationen i Jets inte alls bra. Både Fitzpatrick och Geno Smith dras med skador, Fitzpatrick förväntas starta. Jaguars tror jag får det svårt, QB Bortles chansar friskt, något som Jets secondary kan komma att utnyttja med Revis i spetsen. På grund av skadan på Fitzpatrick tror jag springspelet i Jets får en framträdande roll.

Jag tror inte det blir många poäng i denna match, så mitt spel blir Under 43,5.

Mitt spel: Under 43,5 poäng.

Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys

Här tror jag också att vi får se en poängsnål match. Cassel fortsätter som QB i Cowboys så länge Romo är skadad, och han har sett riktigt dålig ut, har har startat två matcher och hans statistik är 30/52, 324 yards, 1 TD och 3 INT. Får till stånd en mottagen passning på 57,7 procent av sina kast. Svårt att säga i vilket skick WR Dez Bryant är efter sin skada.

QB-situationen i Eagles är inte den bästa heller. Sam Bradford blandar och ger. J. Matthews tappar passningar som om han skulle ha betalt för det. Ryan Matthews har enligt mig varit den bästa RB:n i laget trots att man också har Demarco Murray i truppen.

Eagles gör i snitt 22,9 poäng per match, Cowboys 19.

Mitt spel: Under 44,5 poäng.

Speltips inför Super Bowl

Speltips inför Super Bowl

Då är det dags! Carolina Panthers har gått som tåget hela säsongen ställs nu mot Denver Broncos med gamle Peyton Manning som QB. […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.