Speltips inför Super Bowl

Speltips inför Super Bowl


Då är det dags! Carolina Panthers har gått som tåget hela säsongen ställs nu mot Denver Broncos med gamle Peyton Manning som QB. Jag tror dock att det är Broncos försvar som ska göra en kanonmatch för att Broncos skall kunna vinna. Den stora frågan just nu är om det lönar sig att sova före matchen börjar eller inte? Nedan följer mina speltips inför Super Bowl!

1. Broncos +7 poäng & Under 45,5 poäng totalt i matchen. Dubbel. 2 units.

Mitt första speltips är en dubbel. Jag tror att matchen blir jämn, men att Panthers vinner knappt. Panthers är det bättre laget och ska vinna den här matchen, men allt kan hända. Dessutom tror jag på en poängfattig tillställning. Broncos försvar är riktigt bra. I grundserien snittade motståndarna 18,5 poäng per match mot Broncos, och i slutspelet gjorde Steelers och Patriots 16 respektive 18 poäng. Ska Broncos vinna matchen är det långa drives som gäller med mycket springspel plus det stabila försvaret. Slutresultat 21-17 till Panthers kanske?

2. Fler poäng görs i tredje kvarten än i första. 1 unit.

Jag är rätt övertygad om att båda lagen inleder rätt konservativt för att sedan blåsa på mera i andra halvlek.

3. Matchen går inte till förlängning. 8 units.

Ingen Super Bowl-match har någonsin gått till förlängning. Kvällens match går inte heller till förlängning. Lätta pengar, men oddset är ju skrattretande lågt. Ser detta mest som en buffert.

4. CJ Anderson över 58,5 rushing yards. 2 units.

Gary Kubiak måste senast denna match fatta att han CJ Anderson är bättre än Ronnie Hillman och faktiskt använda Anderson mer. Som jag skrev tidigare så tror jag att för att Broncos ska vinna gäller det att hålla Cam Newton vid sidolinjen och nöta av klockan med springspelet. Anderson har sprungit över 58,5 rusning yards i sina två senaste matcher och jag tor han gör det även denna gång, även om Kubiak fortsätter envisas med att visa upp Ronnie Hillman för allmän beskådan.

Det var allt, hoppas på en spännande och kul match och utdelning för egen del!

Topp tre NFL bets vecka 9

Topp tre NFL bets vecka 9

Jag tänkte sätta upp mina tre topp NFL bets för vecka 9. Hoppeligen blir det en återkommande grej! Beroende på hur det […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.