Nyttiga länkar & resurser

Här på sidan samlar jag nyttiga länkar och resurser. Tips på olika appar, webbtjänster eller webbsidor som jag själv uppskattar och använder. Ifall man vill testa dem så gör det gärna via länkarna nedan! På det sättet får både jag och du en del poäng att använda vid dessa tjänster eller rabatter av något slag. Win-win!

belo-200x200-4d851c5b28f61931bf1df28dd15e60efAIRBNB

Airbnb är en onlinemarknadsplats för uthyrning och bokning av privat boende. Företagsidén tar utgångspunkt i delningsekonomins principer, där privatpersoner står som både leverantör och kund. Hemsidan innehåller mer än 500.000 privata boenden i 192 länder och 33.000 städer.

Jag har testat att boka boende när jag varit på resa via Airbnb och jag är mycket nöjd med hur det fungerat!

Registrera ett konto hos Airbnb så får vi båda resekredit att använda till en ny bokning!

elektroniska tankekartorMINDMEISTER

När jag planerar ett projekt av något slag börjar jag nästan alltid med att göra en tankekarta. Den brukar jag göra på MindmeisterEnkel att använda. Gratisversionen innebär att man kan ha igång tre olika tankekartor samtidigt. Genom att registrera dig via min länk så borde vi båda få en till plats för tankekartor, så ifall du är som jag och gärna börjar med att göra tankekartor, använd gärna Mindmeister!