elektroniska tankekartor

Elektroniska tankekartor – Mindmeister

I ett tidigare inlägg nämnde jag en webbtjänst/app som heter Mindmeister. Mindmeister erbjuder möjligheter till elektroniska tankekartor, vilket jag finner väldigt användbart, bland annat i mitt skrivande av min kommande bok. Man kan också dela dem med andra, samarbeta kring projekt och så vidare.

Jag tycker att Mindmeister är enkel att använda, men ifall någon vill pröva på och upplever det vara svårt så hjälper jag gärna till. Det ska sägas att jag har inte lika mycket erfarenhet av Mindmeister som av Evernote.

Vill ni pröva på Mindmeister så gör det gärna via denna länk: Mindmeister.

 

Elektroniska tankekartor
Här en skärmbild från tankekartan där jag har materialet till min e-bok.

 

Ikväll har jag själv också jobbat med Mindmeister, och så småningom börjar jag ha en någorlunda klar innehållsförteckning som det går att jobba med. Fortfarande är jag intresserad av tips och ideér kring vad en bok som den jag håller på med ska ta upp för ämnen. Tveka inte utan hör av er!

Mind Maps

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.