Havrekex, internetbutik, lillajul och en dos Guillou

IMG_0184För några dagar sedan kom äldsta dottern N hem med den här burken. Det skulle alltså bakas havrekex. Ikväll var det dags! Resultatet hittas lägre ner på sidan, men jag kan avslöja så mycket att de blev bra.

Vi hade skoj jag och N. En stund för oss själva. Efteråt lekte vi butik med hennes leksakskassa. Den fungerar inte riktigt, och hon vrider sig av skratt varje gång jag låtsas bli frustrerad över att den inte fungerar.

Det är så att jag jobbar inkommande helg, startar kl.8 imorgon och kör mot Tammerforstrakten. Verksamhetsledarträff och SDP:s partifullmäktigemöte. Hem på söndagkväll, kanske, innan jag igen far på arbetsresa. På måndag är det FSD:s styrelsemöte i Helsingfors. Att inte kunna vara med familjen på lillajul känns surt, men samtidigt så trivs jag utomordentligt bra med mitt jobb. Oregelbundna arbetstider är det mycket av, men det kompenseras med möjligheter till längre ledigt kring jul och sommartid, vilket är himla skönt.

 

***********************************************************************************

Häromdagen var vi till biblioteket jag och N. Vi går dit nu som då. Jag lånade sex böcker. Vet inte hur jag tänkte, finns inte en chans jag hinner läsa dem alla. Går ju att förnya lånen i och för sig. Håller på med två böcker just nu, Brobyggarna av Jan Guillou och Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik av Jack Hansen. Den senare för att jag hoppas hitta något jag har nytta av inför lanseringen av min e-bok. Några bra tips fanns det i den faktiskt, t.ex. en bra genomgång av olika tjänster som har att göra med tillgängliga betalningsmöjligheter. Boken ja. Där har det inte hänt så mycket den senaste tiden. Kanske inte överväldigad, men snudd på, av allt jobb. 50% lägre personalstyrka, vilket hos oss betyder att jag sköter allt, märks faktiskt… 🙂

***********************************************************************************

IMG_0185

Vi bakade alltså havrekex. De ser inte så aptitliga ut kanske, men goda var de! Det är väl insidan som räknas, också när det kommer till kex.

Helsingfors vs Stockholm

I mitt jobb är det svårt att vara 100% ledig, men till kontoret ska jag inte mera i år, förutom en sväng […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.